Vâlcea 11 aprilie 2023

Sinteza Zilei – 11 aprilie 2023

Sinteza Zilei

  • Avansează în ritm susţinut lucrările de construire a noului cămin cultural din Pesceana. Potrivit afirmaţiilor primarului Ion Vasile, zilele acestea, s-a turnat placa peste etajul I şi execuţia este în grafic. Proiectul iniţiat de edilul PSD se realizează cu finanţare prin Compania Naţională şi are alocat un buget de aproximativ 4 milioane de lei. Contractul de lucrări a fost câştigat de asocierea Chimpromet – Ralunic, două dintre firmele bine cotate din Vâlcea.
  • Primarul Cristian Nedelcu a iniţiat un nou proiect menit să modernizeze sistemul de educaţie din municipiul Drăgăşani. „Dotarea cu mobilier şi materiale digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar” este un proiect estimat la peste 4 milioane de lei şi cuprinde investiţii în laboratoarele de informatică şi nu numai, în sălile de clase şi cabinetele medicale. Conform afirmaţiilor primarului municipiului Drăgăşani, prin proiecte, vor fi realizate şi facilităţi noi, în unităţile de învăţământ în care sunt necesare laboratoare sau cabinete.
  • Deputatul PNL Laurențiu Cazan a participat, la finele săptămânii trecute, la cea de-a 51-a ediţie a Horei Costumelor, de la Pietrari, eveniment organizat impecabil de primarul Nicolae Moraru.
  • Pompierii militari intervin marţi după-amiază la un incendiu izbucnit la o fermă din comuna Mihăeşti, în apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea, din primele informaţii fiind vorba de un depozit de furaje care a fost cuprins de flăcări.
  • Pompierii militari vâlceni acţionează pentru stingerea unui incendiu violent la un depozit furaje din Mihăeşti. Depozitul aparţine unei ferme. Sunt alocate 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Concluzie

Astăzi, presa locală din Vâlcea a relatat despre lucrările la noul cămin cultural din Pesceana, proiectul de modernizare a sistemului de învățământ din Drăgășani, participarea unui deputat la Hora Costumelor, precum și despre un incendiu violent la un depozit de furaje din Mihăești, la care pompierii au intervenit cu cinci autospeciale de stingere.

Lucrările la noul Cămin Cultural de la Pesceana, tot mai avansate
Avansează în ritm susţinut lucrările de constru…
arenavalceana.ro
Proiect nou, de peste 4 mil. lei, pentru dotarea unităţilor de învăţământ din Drăgăşani
Primarul Cristian Nedelcu a iniţiat un nou proi…
arenavalceana.ro
Deputatul Cazan, prezent la Hora Costumelor, de la Pietrari
Deputatul PNL Laurenţiu Cazan a participat, la …
arenavalceana.ro
Incendiu devastator în Vâlcea: ard 200 de tone de paloți de baie și un camion
Pompierii militari intervin marţi după-amiază l…
www.stiripesurse.ro
(VIDEO) Incendiu violent la un depozit furaje din Mihăeşti
Pompierii militari vâlceni acţionează pentru st…
www.gds.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023