Vâlcea 2 aprilie 2023

Sinteza Zilei

Sinteza Zilei

  • Pompierii din Reșița intervin la curtea inundată a unei gospodării din cartierul Doman. Apa care se scurge în curte nu poate fi preluată de rigola care este subdimensionată și nu poate prelua toată cantitatea de apă.
  • Pompierii vrânceni au efectuat un control la Clubul „Vission” Blidari pentru a verifica dacă se respectă numărul maxim de persoane admis de lege și accesibilitatea căilor de evacuare. Întrucât cele două cerințe nu au fost respectate, administratorul a primit ordin de închidere pentru două luni.
  • În organizarea Marii Loje Naţionale din România, în parteneriat cu consiliile judeţene şi primăriile reşedinţă de judeţ din Oltenia, a avut loc „Gala Excelenţei din Oltenia”. Evenimentul a avut loc în somptuoasa sală Riviera Ballroom din Işalniţa și a fost susținut de Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei și Radu Bălănescu, preşedintele Consiliului Județean Dolj.

Concluzie

Astăzi, presa locală din Vâlcea a acordat atenție unor evenimente din domenii diverse, printre care inundațiile, verificările efectuate de pompieri la un club de noapte și evenimentul de gală organizat de Marea Lojă Naţională din România în parteneriat cu consiliile judeţene şi primăriile reşedinţă de judeţ din Oltenia.

Curtea unei gospodării din Reșița, inundată: pompierii intervin pentru limitarea extinderii apei
Pompierii din Reșița intervin la curtea inundat…
www.stiripesurse.ro
Clubul „Vission” din Blidari închis de ISU pentru două luni! Care sunt abaterile pentru care pompierii au pus lacătul pe ușă!
: Pompierii vrânceni au efectuat un control pe …
www.jurnaldevrancea.ro
Gala Excelenţei din Oltenia
În organizarea Marii Loje Naţionale din România…
cvlpress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023