Vâlcea 27 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Petrecere cu droguri într-un camping din Vâlcea: Polițiștii din Vâlcea au fost în alertă sâmbătă, după ce mai multe reclamații anunțau că într-o zonă de campare din localitatea Galicea un grup de tineri petrece cu muzica dată la maximum și cu droguri.
  • Descoperire arheologică importantă în Râmnicu Vâlcea: Specialiștii din cadrul Muzeului Județean de Istorie și Artă Vâlcea au anunțat descoperirea unui important sit arheologic, în timpul excavărilor de la Capu Dealului, din incinta fostei întreprinderi Sinteza.
  • Festivalul de film documentar Oltenia Docs revine în acest an: A XI-a ediție a festivalului Oltenia Docs va avea loc între 30 martie și 2 aprilie, la Râmnicu Vâlcea. Evenimentul va include proiecții de filme documentare din țară și străinătate, precum și o serie de evenimente conexe, precum ateliere de film documentar și conferințe.
Concluzie: Astăzi, presa locală din Vâlcea a relatat despre o petrecere cu droguri organizată într-un camping din localitatea Galicea, dar și despre o importantă descoperire arheologică realizată în Râmnicu Vâlcea. Totodată, a fost anunțată și revenirea festivalului de film documentar Oltenia Docs.
Petrecere cu droguri într-un camping din Vâlcea
Polițiștii din Vâlcea au fost în alertă sâmbătă…
www.gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023