Vâlcea 8 aprilie 2023

Sinteza Zilei:
  • Elevii din cinci licee din Râmnicu Vâlcea au participat astăzi la simularea examenului de bacalaureat. Aceștia au susținut proba la matematică, iar elevii din clasa a XII-a au fost evaluați și la istorie.
  • O femeie de 62 de ani din Călimănești a fost salvată azi noapte, după ce a căzut într-un canal de colectare a apei pluviale. Femeia a fost transportată la spital, cu multiple fracturi la nivelul membrelor superioare și inferioare.
  • Primăria Râmnicu Vâlcea a anunțat că va desfășura o campanie amplă de dezinsecție, în cadrul căreia vor fi tratate toate spațiile verzi din oraș. Acțiunea va începe săptămâna viitoare și se va întinde pe o perioadă de patru săptămâni.
  • Anul acesta, Municipalitatea Râmnicului va pune în aplicare programul „Cartea pe roți”, prin care va oferi acces la carte tinerilor din mediul rural. Mașina bibliotecii mobile va ajunge în fiecare săptămână într-un alt sat din zonă.
  • Municipalitatea din Horezu a anunțat că va lansa un program prin care va ajuta familiile cu venituri reduse să-și procure lemne de foc pentru iarnă. Programul va începe în luna mai și va oferi cantități de lemn gratuit, în funcție de necesitățile fiecărei familii.
Concluzie: Astăzi, în presa locală din Vâlcea, au fost prezentate diverse subiecte, de la educație și asistență socială la protejarea mediului înconjurător și promovarea culturii cititului.
VIDEO Claudiu Niculescu, fericit după succesul de la Rm. Vâlcea – ”Băieții au făcut un meci perfect”
După succesul de sâmbătă, din Zăvoi, scor 2-0 c…
www.oradesibiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023