Vaslui 15 martie 2023

  • Mai multe construcții improvizate, situate la doar câțiva metri de un bloc de locuințe sociale din Bârlad, au fost cuprinse de flăcări, după ce un incendiu de vegetație s-a extins. Peste 30 de oameni au fost evacuați din calea focului și a fumului dens. Pompierii s-au luptat cu incendiul mai mult de trei ore. Din fericire, au existat doar pagube, nu și victime.
  • Un bărbat în vârstă de 62 de ani din comuna Solesti, județul Vaslui, a murit, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un alt autovehicul, pe DJ 252D. Șoferul din celălalt autoturism a ajuns la spitalul din Vaslui, cu mai multe răni. Cauza accidentului este încă sub investigație.
  • În 10 martie, s-a inaugurat la Vaslui o nouă stație de epurare, care ar urma să asigure colectarea și filtrarea deșeurilor produse de 40 de mii de locuitori din oraș și cartierele înconjurătoare. Lucrările la construcția acestei stații au durat aproape doi ani, iar costurile ridicându-se la peste 20 de milioane de lei.
  • Marți, 14 martie, polițiștii din Huși au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat acuzat că a vezicat un minor de 10 ani să-i facă sex oral. Potrivit informațiilor din dosar, bărbatul ar fi atras copilul într-o clădire părăsită și l-ar fi forțat să îi facă sex oral. Cauza este încă sub investigație.
Incendiul izbucnit la Bârlad a fost evenimentul cel mai important al zilei, deoarece a afectat mai multe construcții și a pus în pericol viața a peste 30 de oameni. De asemenea, un accident tragic în care un bărbat a murit în urma unei coliziuni auto a atras atenția presei locale. Pe de altă parte, inaugurarea unei noi stații de epurare și deschiderea unui dosar penal în cazul unui presupus abuz asupra unui minor au fost evenimente de interes local.
Zece magazii au ars după ce un incendiu de vegetaţie s-a extins spre zona de locuinţe sociale, la Bârlad
Zece magazii au ars, miercuri dimineaţă, după c…
www.stiripesurse.ro
Incendiu de vegetație extins la un bloc de locuințe din Bârlad. Zeci de oameni au fugit din calea flăcărilor
Mai multe construcții improvizate, situate la d…
www.digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023