Vaslui 30 martie 2023

Sinteza Zilei

  • Un accident rutier a avut loc astăzi, 30 martie, pe raza localităţii Mădârjeşti, Bălțați, pe E585, cunoscut şi ca Drumul Morții. În incident au fost implicate două autoturisme. În urma accidentului, două persoane au fost rănite, una dintre victime a fost încarcerată, dar conștientă. La fața locului au intervenit o autospecială ASAS și una de descarcerare de la Secția de Pompieri Târgu Frumos, precum și un echipaj de prim ajutor. Deocamdată nu se cunosc exact circumstanțele în care s-a produs incidentul. Poliția efectuează cercetări suplimentare pentru a determina condițiile în care s-a produs accidentul.
  • Patru bărbaţi din comuna Puieşti au fost arestați preventiv pentru vătămare corporală şi lipsire de libertate în mod ilegal, după ce au agresat un bărbat în vârstă de 42 de ani dintr-o comună învecinată, pe care l-au legat apoi şi nu i-au dat voie să plece.

Concluzie

Astăzi în presa din Vaslui au ieșit în evidență un accident rutier grav care a avut loc pe Drumul Morții în care au fost rănite două persoane și o agresiune urmată de sechestrare pentru care patru bărbați din Comuna Puiești au fost arestați preventiv.

FOTO: Două autoturisme s-au izbit pe drumul morţii, la Mădârjeşti – Bălţaţi
Un accident rutier a avut loc astazi, 30 martie…
www.ziaruldeiasi.rostiri
Patru bărbaţi din Vaslui, arestaţi după ce au bătut şi sechestrat o persoană
Patru bărbaţi din comuna Puieşti au fost aresta…
www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023