Vaslui 7 martie 2023

Sinteza Zilei:
  1. Zeci de copii din localitatea Crusești Deal învață într-o sală de pomeni din cimitir, după ce autoritățile locale nu au reușit să identifice o altă locație pentru aceștia. Părinții au protestat și au cerut autorităților să găsească o soluție cât mai rapid posibil, întrucât mediul în care copiii învață poate fi traumatizant.
  2. Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost găsit mort pe o stradă din municipiul Vaslui. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele decesului, însă nu este exclusă varianta sinuciderii.
  3. Un angajat al unei ferme din comuna Tăcuta a murit în urma unui accident de muncă. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a rămas blocat sub o mașină agricolă, iar pompierii au intervenit pentru a-l elibera. Din păcate, bărbatul a suferit răni atât de grave încât a decedat la scurt timp după incident.
  4. O companie din Roman, specializată în prelucrarea lemnului, va investi aproximativ 7 milioane de euro în construirea unei noi unități de producție în județul Vaslui. Investiția va genera peste 150 de noi locuri de muncă, iar începerea lucrărilor este programată pentru acest an.
  5. Un bărbat din comuna Drânceni a fost reținut de polițiști după ce a fost surprins în timp ce răpea o femeie pe stradă și încerca să o violeze. Victima a reușit să fugă și să sune la 112, iar autoritățile au intervenit imediat.
Concluzie: Astăzi au avut loc evenimente nefericite care au dus la decesul a două persoane, dar și o veste bună în ceea ce privește crearea de noi locuri de muncă în județul Vaslui.
Zeci de copii dintr-un sat din Vaslui învață în cimitir. Părinții au protestat când au aflat că DSP vrea să îi mute
Părinții copiilor din localitatea Crusești Deal…
stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023