Vrancea 10 martie 2023

Sinteza Zilei:

  • „Un tânăr de 21 de ani a murit la Biceștii de Jos. Medicii nu l-au putut salva.” Medicii au încercat manevrele de resuscitare timp de 55 de minute, dar fără rezultat. Pacientul a decedat, iar cazul a fost preluat de medicina legală.
  • „Hoțul autoturismului furat de pe Bulevardul Brăilei reținut de polițiști! Este vorba despre un tânăr din Tătăranu!” Autoturismul furat a fost depistat de polițiști, iar autorul faptei a fost reținut pentru audieri.
  • „Avocatul Poporului va acorda audiențe săptămâna viitoare, la Focșani.” Cetățenii din județul Vrancea au ocazia să îi adreseze problemele cu care se confruntă și să primească sprijin din partea biroului teritorial al Avocatului Poporului.
  • „Vrancea, printre județele cu cel mai mic venit salarial | Datele apar într-un clasament realizat de eJobs.” Potrivit clasamentului realizat de eJobs, Vrancea se află printre județele cu cel mai mic venit salarial. Piața muncii este favorabilă candidaților, dar angajatorii se confruntă cu deficit de candidați.

Concluzie: Azi, presa locală din Vrancea a fost marcată de evenimente tragice, precum moartea unui tânăr de 21 de ani la Biceștii de Jos și de furtul unui autoturism de pe Bulevardul Brăilei din municipiul Focșani. De asemenea, cetățenii din județul Vrancea au posibilitatea să înainteze petiții și probleme juriștilor instituției Avocatul Poporului.

Vrancea, printre județele cu cel mai mic venit salarial | Datele apar într-un clasament realizat de eJobs
: Cu aproape 70.000 de joburi noi postate pe eJ…
www.jurnaldevrancea.ro
Avocatul Poporului va acorda audiențe săptămâna viitoare, la Focșani
: Reprezentanții Biroului Teritorial Galaţi al …
www.jurnaldevrancea.ro
Un tânăr de 21 de ani a murit la Biceștii de Jos. Medicii nu l-au putut salva
Astăzi în jurul orei 11.19, SAJ Vrancea a primi…
www.vrancea24.ro
Hoțul autoturismului furat de pe Bulevardul Brăilei reținut de polițiști! Este vorba despre un tânăr din Tătăranu!
: Joi, 9 martie, în jurul orei 12:00, dispecera…
www.jurnaldevrancea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023