Vrancea 15 martie 2023

Sinteza Zilei:
 • S-a reluat distribuția laptelui în școlile și grădinițele din peste 30 de localități din Vrancea:
  • Consiliul Județean Vrancea a încheiat un nou contract privind furnizarea laptelui și produselor lactate în școlile din județ, contract semnat în prima decadă a acestui luni, pe 9 martie. Distribuirea produselor a început de luni, 13 martie, în școlile și grădinițele cu program normal din localitățile aferente loturilor scoase la licitație și unde a fost îndeplinit criteriul de calitate.
 • Un bărbat acuzat de violență domestică a fost reținut de Poliție:
  • Polițiștii din Focșani au reținut un bărbat acuzat de violență domestică îndreptată împotriva soției sale. Suspectul a fost depistat în locuința sa, iar în urma percheziției efectuate în locuință, polițiștii au găsit mai multe obiecte de proveniență ilicită și droguri, fiind întocmit un dosar pentru aceste infracțiuni.
 • Vaccinarea anti-Covid a început în centrele de vaccinare din județ:
  • Începând de astăzi, 15 martie, începe vaccinarea împotriva Covid-19 în centrele de vaccinare din județ. Vor fi imunizați cu prioritate personalul medical și cel din domeniul social, dar și persoanele cu vârsta peste 65 de ani și cele cu afecțiuni cronice. Autoritățile județene încurajează populația să se vaccineze pentru a combate răspândirea virusului și pentru a reveni la o normalitate cât mai apropiată de cea dinainte de pandemie.
 • Câinele unui băimărean dispărut de două săptămâni a fost găsit în Vrancea:
  • După două săptămâni de căutări ale stăpânului său dispărut în Baia Mare, câinele acestuia a fost găsit în Vrancea. Animalul a fost identificat și recuperat de voluntarii unei organizații de protecție a animalelor, care l-au preluat și îl țin sub supraveghere până când proprietarul său va fi găsit sau va fi adoptat de altă persoană. Momentan, stăpânul câinelui dispărut este încă căutat.
 • Direcţia de Sănătate Publică Vrancea a anunțat că situația epidemiologică din județ este controlată:
  • Potrivit DSP Vrancea, numărul de cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19 a scăzut semnificativ în ultimele săptămâni, iar situația este sub control în județ. În prezent, sunt înregistrate doar câteva zeci de cazuri active, iar campaniile de vaccinare și măsurile de protecție recomandate de autorități au contribuit la îmbunătățirea situației sanitare.
Concluzie: Astăzi, presa locală din Vrancea a acoperit subiecte variate, precum reluarea distribuției laptelui în școli și grădinițe, reținerea unui bărbat acuzat de violență domestică, începerea vaccinării anti-Covid în centrele din județ, găsirea unui câine dispărut și situația epidemiologică sub control în județul Vrancea.
S-a reluat distribuția laptelui în școlile și grădinițele din peste 30 de localități din Vrancea!
: Consiliul Județean Vrancea a încheiat un nou …
www.jurnaldevrancea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023