Vrancea 23 martie 2023

Sinteza Zilei:

  1. Incendiu la un apartament din Focșani din cauza unei sticle cu combustibil depozitată în preajma aragazului. Un incendiu a izbucnit într-un apartament din municipiul Focșani, în noaptea de miercuri spre joi, din cauza unei sticle cu material combustibil accident depozitată în preajma aragazului de gătit care a căzut peste flacără, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea.
  2. Cetățenii din Adjud și Adjudu Vechi își vor putea plăti taxele și impozitele la două puncte de „selfpay”. Administrația locală a municipiului Adjud face progrese importante în ceea ce privește digitalizarea instituțiilor publice și a serviciilor oferite de primărie. De curând, edilul Florin Nechifor a anunțat că în Adjud și Adjudu Vechi funcționează două automate tip „selfpay” unde cetățenii își pot plăti fără probleme taxele.
  3. Vrei să te angajezi? Sunt 129 de locuri de muncă disponibile în tot județul Vrancea. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea a anunțat că sunt disponibile nu mai puțin de 129 de locuri de muncă, în tot județul. Cele mai multe dintre acestea sunt pentru muncitorii necalificați (20), operator confecționer industrial (15) și muncitor necalificat în industria confecțiilor (15).

Concluzie:

Astăzi, presa locală din Vrancea a prezentat un incendiu izbucnit într-un apartament din Focșani, un nou serviciu digitalizat pentru cetățenii municipiului Adjud, precum și cele 129 de locuri de muncă disponibile în Vrancea.

Incendiu la un apartament din Focşani din cauza unei sticle cu combustibil depozitată în preajma aragazului
Un incendiu a izbucnit într-un apartament din m…
www.stiripesurse.ro
Cetățenii din Adjud și Adjudu Vechi își vor putea plăti taxele și impozitele la două puncte de „selfpay”
: Așa cum am arătat și cu alte prilejuri, admin…
www.jurnaldevrancea.ro
Vrei să te angajezi? Sunt 129 de locuri de muncă disponibile în tot județul Vrancea
: Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de M…
www.jurnaldevrancea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023